水

`` Water making'' development story Water story part 13 Elimination of strawberry salt damage

"Structural water" and the molecular structure of water whose structure is disturbed

If you make an image diagram, it will look like the figure below

I can think of it.

2019年5月28日 最初の訪問

養豚場1.jpg
養豚場2.jpg
養豚場3.jpg

​オーナーとNさん

養豚場4.jpg

​2019年11月29日 液肥づくり初日

養豚場6.jpg

​オーナーと弊社社長(惣川修)

養豚場5.jpg

​2019年11月29日 液肥づくり初日

養豚場7.jpg

​2019年12月23日

​第二槽 泡が切れている

​CDが17.21mv

養豚場8.jpg
養豚場9.jpg
養豚場10.jpg

​2020年1月27日

養豚場11.jpg
養豚場12.jpg

​PH 9.20 CD12.66

養豚場13.jpg

​2020年2月11日

画像1.jpg
画像2.jpg
画像3.jpg